Vilkår

Pris
Alle priser er enhetspriser, ekskl moms, frakt og mulig toll. Priser gjelder print-klare produkter. Pris inkluderer ikke noen designarbeid. Ytterligere designarbeid er Profilar AB forpliktet til å gi forhåndsvarsel. Vi forbeholder oss retten til å endre priser og eventuelle skrivefeil.

Levering
De fleste produktene er normalt levert innen ca 3 uker etter godkjent korrektur hvis ikke annet er avtalt. Les mer under hvert produktbeskrivelse hvor leveringstid spesifisert.
Små avvik i kvantitet kan oppstå for merkede produkter. Levert-antall faktureres.
Ekspressproduksjon kan i mange tilfeller tilbys, belastet med ekspressgebyr. Kontakt kundeservice for mer informasjon og pris.

Frakt
Fraktkostnader for en ordre belastes avhengig av vekt og størrelse. Fraktkostnader er spesifisert i ordrebekreftelsen du mottar ved bestilling

Betaling og vilkår Norge
Motta faktura 15 dager netto etter kredittkjekk hvis ikke annet er avtalt. Hvis kredittsjekk er avvist gjelder forskuddsbetaling.
Profilar AB har rett til å nekte kreditt uten å oppgi grunn.
Ved forsinkelse av betaling sends faktura med purregrbyr.
Etter purregebyrs frist blir saken overlatt til Swesum inkasso.
Ovrig salg forskuddsbetaling.

Design
Vi tilbyr professionell design gjennom vår designstudio. 650kr/tim ekskl. moms.

Korrektur og godkjenning
Profilar gir alltid et digitalt korrektur for godkjenning innen kortene blir plassert i trykkelse. Godkjenning av korrektur omfatter salgsbetingelsene presentert på denne siden.

Utgave

Minimum utgave oppført under hvert produkt beskrivelse.


Reklamasjon og Retur

Vil ikke bli akseptert uten godkjennelse av en klage. Tag alltid kontakt med kundeservice for retur. Reklamasjon skal skje innen 5 virkedager. Tag kontakt og avtale med kundeservice hvis retur skal skje. Vi er ikke ansvarlige for tap som følge av forsinkelse i levering.

Transportskade

Rapportere direkte til transportselskapet dersom du oppdager at leveransen vært skadet i forsendelsen.
Hvis du ikke fått avtalt med transportselskapet skal du kontakta oss.
Vi er ikke ansvarlige for transportskade.

Tvist
Tvister der parterna ikke er enige vil bli tatt opp til behandling i Umeå tingsrätt, Sverige.

Utsendelse
Ved godkjenning av korrektur aksepterer dere tilbud og informasjon fra Profilar AB fremover. Hvis du ikke godkjenner utsendelse skal spesifiseres ved bestilling. Har du utsendelse idag men ikke lenger ønsker motta de, send oss e-post til info@profilar.no med ”Avbestill” som tittel. Husk å oppgi hvilken e-post det gjelder.